bijna weg uit de sneeuw en regen! - Reisverslag uit Maastricht, Nederland van Birgit Cals- Berk - WaarBenJij.nu bijna weg uit de sneeuw en regen! - Reisverslag uit Maastricht, Nederland van Birgit Cals- Berk - WaarBenJij.nu

bijna weg uit de sneeuw en regen!

Door: birgit

Blijf op de hoogte en volg Birgit

09 Maart 2006 | Nederland, Maastricht

Hoi allemaal,

nog een paar daagjes en dan ga ik op trainingskamp met de Nederlandse selectie. We gaan naar een soort Portugees equivalent van Papendal, dus een sportcentrum met zwembad, krachttraining en atletiekbaan. Verder schijnt de omgeving ook heel mooi te zijn, dat belooft dus heerlijk trainen te worden. Het is daar nu rond de 15 graden, da's al een hele verbetering met het weer hier...
Na mijn vorige bericht ging het gelukkig al snel een heel stuk beter met mijn knie (met hulp van de fysio en sportarts). Van 27 tot 29 januari ben ik op trainingsweeekend geweest naar Schoorl met mijn atletiekvereniging uit Hilversum (GAC). Heerlijk, iedere dag lopen in de duinen. Met als hoogtepunt de strijd om de klimduincup, waar ik helaas uit voorzorg voor mijn knie niet aan mee mocht doen. En natuurlijk was het ook supergezellig, met z'n 25-en in één groot huis!
Mijn volgende bericht zal waarschijnlijk vanuit Portugal zijn, als ik daar de beschikking heb over internet.

Groetjes! Birgit

Birgit

Hallo! Op deze site vertel ik over mijn belevenissen als proftriatleet. Mijn trainingskampen, wedstrijden en verder alle andere dingen die ik meemaak. Veel leesplezier! Groetjes, Birgit Ik word gesponsord door: Berk Accountants en Belastingadviseurs, Multi-Supplies, Hoekwater BV, Topsport Limburg Go for Gold, Sjefke Janssen bikes Elsloo, Ridley, Snellewielen.nl, Ron for Run, Kiwami triathlonwear, Enduro Sportz, Lifestyle fitness Sittard, Anatripsis Achilles Stein.