Jihoe! Het seizoen is begonnen! - Reisverslag uit Mooloolaba, Australië van Birgit Cals- Berk - WaarBenJij.nu Jihoe! Het seizoen is begonnen! - Reisverslag uit Mooloolaba, Australië van Birgit Cals- Berk - WaarBenJij.nu

Jihoe! Het seizoen is begonnen!

Door: birgit

Blijf op de hoogte en volg Birgit

17 Maart 2007 | Australië, Mooloolaba

Hoi allemaal!

Na twee en een halve week thuis te zijn geweest zit ik nu weer in Australie! Het was wel lekker om even kunnen genieten van mijn vriend, familie, vrienden en het lenteweer. Er gaat toch niets boven het lentegevoel wat je krijgt als in Nederland het eerste waterige zonnetje doorbreekt, en de terrassen van Maastricht gelijk propvol zitten. Maar goed, Australie is natuurlijk ook mooi ;-) en heel wat warmer. Wat een reis zeg, ik ben er best kapot van. Ik zit nu in Mooloolaba Backpackers, want anderhalve week in het hotel van de worldcup-organisatie was een beetje te grote hap uit mijn budget... Het is wel een beetje vreemd, ik zit hier mijn wedstrijd voor te bereiden terwijl alle andere jonge mensen hier alleen zijn voor het strand, de zee en feesten! Gelukkig slaap ik makkelijk.

• 18 Maart 2007 - 13:36

Jonne:

Fijn dat je goed bent aangekomen... De Heren zijn inmiddels zich op Mallorca aan het uitleven! Hoe is de wedstrijd gegaan vandaag? Heb je nog vervoer kunnen regelen?
    Het mooie lenteweer heeft hier intussen plaats gemaakt voor koude nattigheid... brrr!

• 19 Maart 2007 - 10:49

Frouke:

he lieve birgit, hoop dat je goede tijd hebt in aus, en dat het niet zo extreem warm is als hier hele warme knuf van mij

Birgit

Hallo! Op deze site vertel ik over mijn belevenissen als proftriatleet. Mijn trainingskampen, wedstrijden en verder alle andere dingen die ik meemaak. Veel leesplezier! Groetjes, Birgit Ik word gesponsord door: Berk Accountants en Belastingadviseurs, Multi-Supplies, Hoekwater BV, Topsport Limburg Go for Gold, Sjefke Janssen bikes Elsloo, Ridley, Snellewielen.nl, Ron for Run, Kiwami triathlonwear, Enduro Sportz, Lifestyle fitness Sittard, Anatripsis Achilles Stein.