mijn bot is weer beter!
Door: Birgit
Blijf op de hoogte en volg Birgit
24 Maart 2010 | Australië, Sydney
Goed nieuws uit Australië: mijn sleutelbeen heelt goed en ik mag weer alles gaan doen! Gisteren heb ik een röntgenfoto laten maken en die laten beoordelen door een arts hier, en ondanks dat ik nog steeds de verschillende botstukjes kan zien, was er volgens de arts wel degelijk botvorming. Het schijnt 12 weken te duren voor het bot echt helemaal geheeld is, maar vanaf nu kan het eigenlijk niet meer misgaan. Ik moet alleen niet nog een keer van mijn fiets vallen, maar dat was ik ook niet van plan :).
Over mijn fiets gesproken, ook goed nieuws vanuit die hoek: Ridley heeft een nieuw frame beschikbaar gesteld om mijn trainingsfiets weer op te bouwen! Zie de foto!
Ik heb vandaag voor het eerst weer echt gezwommen, en het was heerlijk! Het voelde eigenlijk heel natuurlijk aan, alsof ik zó weer een wedstrijd zou kunnen doen. Natuurlijk kan dat niet, ik heb nog helemaal geen snelheid, maar het is toch een fijn gevoel. Vrijdag ga ik wel een 5 km wedstrijd lopen, ben benieuwd hoe dat zal gaan.
Nog een paar dagen trainen in dit lekkere weer, en dan kom ik weer naar huis. En dan doortrainen naar mijn eerste wedstrijd; de ETU-cup in Antalya.
Groetjes! Birgit