op trainingskamp! - Reisverslag uit Rio Maior, Portugal van Birgit Cals- Berk - WaarBenJij.nu op trainingskamp! - Reisverslag uit Rio Maior, Portugal van Birgit Cals- Berk - WaarBenJij.nu

op trainingskamp!

Door: birgit

Blijf op de hoogte en volg Birgit

14 April 2007 | Portugal, Rio Maior

Hoi allemaal,

we zitten nu met de Nederlandse selectie in Rio maior in Portugal, een geweldig trainingscentrum dichtbij lissabon. het weer valt nog een beetje tegen, vooral omdat het in Nederland zo geweldig weer is nu! Maar we klagen niet, het regent niet en de zon schijnt vandaag uitbundig. We kunnen hier geweldig fietsen in een national park, en ook het 50m zwembad is prachtig. We trainen elke dag meer dan 6 uur! Ik ben weer helemaal opgebeurd na mijn slechte wedstrijd in Australie. Ik heb een week geleden voor ik wegging nog een heel goede 10km wedstrijd gelopen, dat gaf ook weer goede moed dat ik het echt wel kan!

Ik schrijf snel weer een stukje, groetjes! Birgit

• 14 April 2007 - 18:06

Robert:

He BB! Klinkt goed, geniet van je tijd daar en tot snel daarna weer!

Birgit

Hallo! Op deze site vertel ik over mijn belevenissen als proftriatleet. Mijn trainingskampen, wedstrijden en verder alle andere dingen die ik meemaak. Veel leesplezier! Groetjes, Birgit Ik word gesponsord door: Berk Accountants en Belastingadviseurs, Multi-Supplies, Hoekwater BV, Topsport Limburg Go for Gold, Sjefke Janssen bikes Elsloo, Ridley, Snellewielen.nl, Ron for Run, Kiwami triathlonwear, Enduro Sportz, Lifestyle fitness Sittard, Anatripsis Achilles Stein.