Bericht vanaf de berg - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Birgit Cals- Berk - WaarBenJij.nu Bericht vanaf de berg - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Birgit Cals- Berk - WaarBenJij.nu

Bericht vanaf de berg

Door: Birgit

Blijf op de hoogte en volg Birgit

15 Juli 2007 | Frankrijk, Parijs

Hoi allemaal!

Ik zit hier nu al 2 weken hoog op de berg (1800 meter) in Font-Romeu. Ik doe deze hoogtestage in voorbereiding op de komende 2 worldcups in Oostenrijk en Hongarije en het WK triathlon dat begin september in Hamburg gehouden wordt.

Ik vind het hier geweldig! De omgeving is adembenemend mooi (zie bijgaande foto's) en de faciliteiten van het centrum zijn ook top. Ik was hier eerst een week alleen met Jochen, maar vorige week zijn Luc van Es en Wieke Hoogzaad aangekomen, dus kunnen we gezellig met een groepje trainen, en 's avonds Boonanza spelen :-) Verder zijn er ook nog Duitse en Australische triathleten. Daarnaast zitten er natuurlijk nog veel meer sporters. We zitten vaak aan tafel met een groep Ierse snelwandelaars, en ook de Raboploeg is er (de opleidingsploeg en de mannen die niet de tour rijden). Dat is superleuk, om al die verschillende sporters bezig te zien. Vooral de verhalen van de wielrenners zijn leuk om te horen. Als we 's middags na het trainen op tv de tour volgen, krijgen we zo veel inside information!

Met trainen gaat het super. De eerste week moest ik heel rustig trainen, omdat mijn lichaam nog niet gewend was aan het weinige zuurstof in de lucht. Ik voelde me net een oude oma! Maar de tweede week was ik echt goed aangepast en nu kan ik gewoon vol trainen. Ik ga dan ook vol goede moed naar Kitzbuhel volgende week, weer een supersterk bezette worldcup. Ik hoop dat ik door deze hoogtestage net dat beetje extra heb om daar super te presteren, maar het blijft natuurlijk altijd afwachten, het is tenslotte de eerste keer dat ik op hoogte heb getraind. We zullen zien, tot die tijd vermaak ik me prima hier boven de wolken!

Groetjes, Birgit

• 16 Juli 2007 - 07:52

Henk:

heel veel succes in Kitzbuhel!

Birgit

Hallo! Op deze site vertel ik over mijn belevenissen als proftriatleet. Mijn trainingskampen, wedstrijden en verder alle andere dingen die ik meemaak. Veel leesplezier! Groetjes, Birgit Ik word gesponsord door: Berk Accountants en Belastingadviseurs, Multi-Supplies, Hoekwater BV, Topsport Limburg Go for Gold, Sjefke Janssen bikes Elsloo, Ridley, Snellewielen.nl, Ron for Run, Kiwami triathlonwear, Enduro Sportz, Lifestyle fitness Sittard, Anatripsis Achilles Stein.